понедельник, 3 октября 2016 г.

Кого ви бачите на чолі об’єднаної громади?

З таким запитанням «Промінь» звертається до своїх читачів, сподіваючись отримати щиру, незаангажовану інформацію.
Пропонуємо жителям району скласти список вірогідних кандидатів на цю дуже серйозну посаду. Для цього слід написати в редакцію листа (анонімки до уваги не братимемо) і коротко розповісти про такого кандидата. Давайте не будемо пасивними спостерігачами, давайте не повторювати помилок минулих місцевих виборів. Передусім це потрібно нам, простим людям.
Майбутній очільник громади – це досвід, хазяйновитість
і лідерство
Вирішили поділитися думками щодо того, хто ж у майбутньому має очолити новостворену Сновську громаду? Багато про це говорять, багато сперечаються. Дехто за молодість, дехто – за зрілість. Дехто взагалі за нових людей, які ніколи ні в самоврядуванні, ні у виконавчій вертикалі не працювали.
Ми ж – за досвід, хазяйновитість, лідерство, уміння вести за собою людей, стукати у потрібні двері, мати такі особистісні якості керівника як відповідальність, авторитетність, принциповість і порядність.
Ностальгічно згадуємо часи, коли районом керували такі керівники, як Петро Шаповал, Станіслав Вдовенко, Михайло Яковець, Віталій Зайончковський. І якщо перші два далеко, то Михайло Іванович й Віталій Броніславович тут, поряд. Є в них сила і вміння, є енергія і вболівання за долю рідної Сновщини. Подивіться на порядок у депо, на зразкову чистоту і вцілому естетичний вигляд підприємства, на трудову дисципліну і настрої працівників. Все майже ідеально! І у громаді, за керівництва Віталія Броніславовича, впевнені, не було б такого, що „один у тин, а інший – у ворота...”
Так що давайте думати і висувати авторитетних людей, труд яких приніс результати, труд яких дійсно додав користі землякам.
Сільські голови попередніх скликань В.Щимеля, Кучинівки, Гути Студенецької,
Тихонович, Клюсів - Раїса Яковенко, Валентина Карась, Наталія Дегтяр,
Петро Халіман, Ніна Качура

Комментариев нет:

Отправить комментарий