четверг, 13 октября 2016 г.

З батальйону „Патріот” – додому, до найрідніших місць

Про свої патріотичні пориви Роман Вітушко розповідати не любить, бо вважає себе одним з багатьох українців, які за покликом серця ідуть до війська. Ідуть, аби боронити державу від ворога.



Зате про нього нам охоче повідали і у райвійськкоматі, і у першій школі, де навчався, і ті, хто має честь спілкуватися з ним сьогодні.
Активний, принциповий, надзвичайно справедливий, люблячий син і онук, - майже в один голос кажуть про нього люди. Справжній козак. Недарма ж Роман народився 11 жовтня, напередодні Дня захисника України, недарма більше року прослужив під Зайцевим у 43 батальйоні „Патріот” і зумів живим повернутися у рідні місця.
Молодість, міць духу і тіла здолали усі випробування і вже загоюється душа від пережитого, і вже в іншу роботу він поринає з головою, інші питання вирішує. Радість і гордість переповнюють груди за таких, як Роман, чоловіків, скромних, сильних, небагатослівних.
Віриться: долетять до нього теплі слова подяки за вистояну незрозумілу для багатьох з нас війну в зоні АТО, за пережите заради миру.
Спасибі вам! І хай віднині будуть у вашому житті, в житті усіх хлопців, що повернулися зі сходу, нові етапи, нові потреби. І найголовніше: хай настане велика перемога і віра в майбутнє.
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий