четверг, 13 октября 2016 г.

Майстер-клас від прикордонників

Вже традиційними стали зустрічі учнів Тихоновицької школи з представниками відділу прикордонної служби «Гута Студенецька».
Під час зустрічей військовослужбовці проводили екскурсію прикордонною заставою, показували учням як розбирати автомат і пістолет, як користуватися біноклем та спецзасобами, демонстрували роботу зі службовим собакою, розказували специфіку прикордонної служби, проводили профорієнтаційну роботу щодо вступу учнів до військових навчальних закладів. До речі, колишній випускник школи, до того ж учасник АТО Андрій Летута, зараз навчається в Національній академії Державної прикордонної служби ім. Богдана Хмельницького.
У травні цього року до Дня Перемоги над нацизмом військовослужбовці влаштували зустріч учнів школи з учасниками АТО. Учні ставили різні (інколи навіть незручні) питання, на які отримували професійні відповіді.
А цього разу центральною подією чергової зустрічі став товариський волейбольний турнір між учнями Тихоновицької школи та прикордонниками ВПС «Гута Студенецька», присвячений Дню захисника України. У напруженій боротьбі перемогу здобули прикордонники, показавши учням справжній майстер-клас гри у волейбол. Зустріч закінчилася «солодким столом», який військові влаштували для дітей.
Хочеться щиро подякувати військовослужбовцям прикордонної служби за співпрацю у патріотичному вихованні молодого покоління та привітати воїнів з Днем захисника України. Хай служба в цей непростий для України час буде вам у радість!
В.КОРШУН, вчитель
Тихоновицької ЗОШ І-ІІІ ст.

Комментариев нет:

Отправить комментарий