вторник, 25 октября 2016 г.

Честь і шана захисникам країни!

У переліку заходів, приурочених до Дня захисника України, важливим моментом став візит керівників району до Займища. На сільському кладовищі вони поклали квіти до могили танкіста Ю.Костюченка, загиблого в бою з російськими агресорами.




Обеліск нашого земляка ніби повсякчас нагадує, що Україна вистояла у війні лише завдяки силі духу нашого народу. І навіть страх смерті не здатний зупинити наших солдатів у бою з ворогом. Такими захисниками могла б пишатися будь-яка держава світу, але вони – наші. І честь їм та шана!
У районному Будинку культури відбулися урочисті збори громадськості з нагоди Дня захисника України. Присутні хвилиною мовчання вшанували тих наших співвітчизників, які полягли на полі бою.
З промовою виступив голова райдержадміністрації В.Радібеда і вручив Почесні грамоти РДА головному спеціалісту райвійськкомату Н.Нестеровій, начальнику відділення обліку сержантів і солдатів запасу райвійськкомату О.Мохнюк, інспектору відділення поліції В.Кондратенку, начальнику сектора відділення поліції О.Могілею, інспектору відділу прикордонної служби „Сновськ” І.Корінь, начальнику відділення прикордонної служби С.Дікусару, начальнику групи облаштування кордону В.Чугаю і заступнику директора вищого профучилища лісового господарства В.Вербицькому.
Надалі голова райради П.Мірошниченко оголосив про нагородження Почесними грамотами райради начальника відділення ВПС „Сновськ” І.Овдія, помічника гранатометника відділу прикордонної служби „Гірськ” П.Шеперу, старшого майстра ВПУЛГ С.Мойсіяша.
Міський голова О.Медведьов передав грамоти міськради головному спеціалісту райвійськкомату Л.Дубині, відповідальному виконавцю райвійськкомату Я.Гребеннікову. А потім нагородив грамотою районного військового комісара І.Батюка. При цьому він широко обійняв нагородженого, демонструючи особливо шанобливе і дружнє ставлення до цієї людини. А апофеозом церемонії стало загальне вшанування учасників війни на сході України (яку ще називають антитерористичною операцією) – С.Самусенка, О.Лапицького, О.Василяка, В.Зачепу і М.Хомчука.
Після закінчення офіційної частини зібрання розпочався концерт, підготовлений творчим колективом районного Будинку культури.

Комментариев нет:

Отправить комментарий