вторник, 25 октября 2016 г.

СПОРТ

Юнацький футбол
Триває обласна першість з футболу серед спортивних шкіл.
У Сновську місцеві команди зіграли проти серйозних суперників – представників чернігівської „Десни”. Вихованці молодшої групи програли гостям з розгромним рахунком – 1 : 11. Натомість старші, навіть послабленим складом (через захворювання кількох провідних гравців, зокрема – голкіпера) майже на рівних протистояли конкурентам. Під завершення матчу трималася нічия (1 : 1), але на останній хвилині чернігівці таки забили переможний гол.
У наступному турі сновські юні футболісти зіграли на виїзді з представниками Чернігівського району. Молодша група поступилася з рахунком 0 : 6. А ось старші зіграли внічию – 2 : 2. Причому по ходу зустрічі вони вели й пропустили другий гол за лічені хвилини до фінального свистка.
Футбол
В останньому турі міжрайонного чемпіонату з футболу „Тайм” зі Сновська провів виїзну гру в Петрівці й переміг тамтешній „Колос” з рахунком 4 : 0. А таблицю з підсумкими цьогорічного футбольного розіграшу ми опублікуємо в наступному номері «Променя».
Легка атлетика
Команда нашої спортшколи нещодавно взяла участь у відкритій першості області з легкоатлетичного кросу. Сновський район представляли 11 бігунів. У загальнокомандному заліку вони вийшли на сьоме місце (з десяти можливих). А в індивідуальному відзначився В.Грищенко, який фінішував з третім результатом на дистанції 2000 метрів (серед юнаків 2001-2002 рр.н.).

Комментариев нет:

Отправить комментарий