понедельник, 3 октября 2016 г.

Футбол



Ще один тур міжрайонного чемпіонату з футболу завершився для представників нашого краю без поразок.
Усі матчі команд зі Сновського району відбулися на виїзді. „Тайм” у Городні зіграв унічию (1 : 1) з „Ветеран-Олімпом”, „Енергетик” – 2 : 2 з „Легіоном”, а ось представники Петрівки здобули перемогу над суперниками з Макішиного з рахунком 7 : 2.
Юнацький футбол
У рамках обласних змагань на призи клубу „Шкіряний м’яч” у Сновську місцеві футболісти 2006 р.н. обіграли суперників з Ріпок (4 : 0), Городні (1 : 0) і Чернігівського району (4 : 2). Таким чином наші хлопці отримали путівку на фінальний етап змагань, який розпочнеться навесні.
* * *
Триває обласна першість з футболу серед ДЮСШ. Наші команди виїхали минулої суботи до Городні. Вихованці молодшої групи перемогли конкурентів з рахунком 9 : 0. (Найкращим гравцем був Р.Петренко, який забив 4 голи). А ось матч старшої склався інакше. Господарі поля виглядали трохи сильнішими за футболістів зі Сновська й незабаром провели м’яч у ворота гостей. Але на останній хвилині зустрічі снов’яни відновили рівновагу (1 : 1). І тоді до справи взявся суддя. Щоб дати команді з Ріпок можливість перемогти, спочатку продовжив гру на кілька хвилин, а потім „вигадав” пенальті на користь своїх земляків. Остаточний результат матчу – 2 : 1. Успіх – на боці ріпкинців.
* * *
Минулими вихідними у Семенівці було організовано товариський турнір (вік учасників – 11-12 років). Футболісти зі Сновська поступилися представникам Шостки (1 : 4), Ніжина (0 : 4), Конотопа (2 : 5). У конкурентів з Сосниці вони виграли (1 : 0), а з прилучанами зіграли внічию (2 : 2), а потім по пенальті їм програли – 2 : 3.
Легка
атлетика
Майже півтори сотні учасників зі Сновська, Кролевця, Конотопа, Бахмача, Мени, Борзни і Чернігова зібрала традиційна відкрита першість нашого району з легкої атлетики. Змагальна програма складалася з триборства (біг на коротку дистанцію, стрибок у довжину і біг на витривалість) та двоборства (штовхання ядра і метання диска ). У триборстві в своїх вікових категоріях поміж наших дівчат відзначилися Є.Безручко (ІІІ місце), Д.Семко (І), О.Чумак (ІІІ), Д.Гренфельд (ІІ), а серед хлопців – Д.Анищенко (І), Д.Колодій (ІІІ), І.Тимошенко (ІІІ). Стосовно двоборства, то Н.Терещенко посіла ІІІ місце.

Комментариев нет:

Отправить комментарий