понедельник, 3 октября 2016 г.

Про право на полювання, строки, зброю та інше

Право на полювання в межах визначених для цього мисливських угідь мають громадяни України, які досягли 18-річного віку, іноземці, які одержали в установленому порядку дозвіл на добування мисливських тварин та інші документи, що засвідчують право на полювання.


Строки полювання та порядок його здійснення, а також норма добування мисливських тварин визначаються користувачем мисливських угідь у межах строків, визначених законом ,,Про мисливське господарство та полювання”, за погодженням з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства, обласними, Київською, Севастопольською міськими державними адміністраціями та доводяться користувачами мисливських угідь до відома громадськості.
Зберігання зброї здійснюється виключно на підставі дозволу, виданого МВС, та з дотриманням усіх вимог законодавства. У разі виявлення порушень умов зберігання, зброя підлягає вилученню. Особа, що незаконно таку зброю зберігала, притягується до відповідальності
М.ВОРУШИЛО,
інспектор дозвільної системи Сновського ВП

Комментариев нет:

Отправить комментарий