понедельник, 31 октября 2016 г.

СПОРТ

Футбол
Останнім акордом міжрайонного чемпіонату з футболу стало зарахування ще трьох очок місцевому „Енергетику”, на домашній матч, з яким не приїхали футболісти села Макішин (Городнянський район).
Тож нашій команді дісталася перемога з рахунком 3 : 0.
Стосовно підсумків чемпіонату, то переможцем стала городнянська „Юність”, набравши 52 очки. Друге місце – у „Колоса” з Дібрівного (47 очок), третє – у „Ветеран-Олімпа” з Городні (39 очок), четверте – у „Зорі” з Конотопа (теж 39 очок), на п’ятому – наш „Тайм” (38 очок, різниця забитих і пропущених м’ячів – 47-28), на шостому – „Енергетик” зі Сновська (31 очко, м’ячів забито 35, пропущено 29). Петрівський «Колос», набравши 7 очок (м`ячів – 24-103), опинився на десятому місці. Всього у розіграші взяло участь 11 команд.
Міні-футбол
Минулої неділі розпочалися обласні змагання з міні-футболу серед команд райорганізацій ФСТ „Колос”. Чернігівщину розділили на чотири зони. Збірна нашого краю вирушила до Ріпок, де зустрілася з господарями поля та представниками Городнянського, Менського та Чернігівського районів. Змагання відбулися за коловою системою. У грі з городнянцями фортуна спочатку зрадила нашим футболістам. Вони змарнували декілька гольових моментів, натомість суперники забили нашій команді 2 голи. До завершення першого тайму снов’яни „розмочили” рахунок. На початку другого тайму футболісти Городнянщини відзначилися ще однією результативною атакою. Здавалося, що доля матчу вже вирішена. Але завдяки наполегливості, майстерності та силі волі гравців О.Кухаренка, С.Хоменка, Є.Заїзжая, П.Тимофеєва, Є.Шиша, О.Артюшенка, А.Аквілова, Б.Дибкова та П.Нікітенка команда Сновщини зрівняла рахунок й здобула одне очко. У другому матчі наші хлопці каменя на камені не залишили від оборони гравців команди Менського району, перемігши 10:1. В останньому матчі – проти конкурентів з Ріпкинського району – нас влаштовував навіть нічийний рахунок, натомість суперникам для здобуття 1 місця була потрібна лише перемога. На перших хвилинах зустрічі ріпкинці забили гол. Однак через декілька хвилин ми зрівняли рахунок. Згодом же вдалося вийти вперед і завершити гру з рахунком 5:3 на нашу користь. У підсумку команда Сновського району посіла перше місце. У Городнянського спортколективу - друге (він поступився менянам - 4:7 і обіграв ріпкинців – 3:2). Третій результат – у ріпкинської команди, яка перемогла суперників з Менського району 5:0.
Таким чином сновські футболісти здобули путівку до фінального етапу змагань, де зіграють проти команд з Ічнянського, Куликівського та Сосницького районів.
Г.САЛАТА,
голова райради ФСТ „Колос”
Кікбоксинг
У Харкові з 20 по 24 жовтня тривав Чемпіонат України з кікбоксингу, учасниками якого стали понад шістсот спортсменів з 15 областей нашої держави. Від Сновського району в боротьбу за нагороду включилися Д.Пінчук (вагова категорія до 85 кг) і М.Дятел (до 75 кг). У підсумку вони здобули перші місця, виконавши норматив на присвоєння звання кандидата у майстри спорту.

Комментариев нет:

Отправить комментарий