пятница, 7 октября 2016 г.

«Одним подарункам радій, інших – стережись!"

Колись відома провидиця Ванга сказала: „Одним подарункам радій, інших – стережись”. І дійсно, є подарунки, приймаючи які ми вносимо в дім біду. Що потрібно знати, як себе вберегти, коли в будинку з’явилася небезпека?

Рукавиці. Коли людина рукавиці на руки вдягає, то вона пальці від холоду вберігає, але навіщо їй чужим теплом зігріватися? Отримуючи подібний дарунок, ви опиняєтеся під впливом дарувальника. Колись взагалі вважалося, що через рукавиці можна було впливати на людину, змушуючи її бути покірливою.
Порада: відкупіться, дайте копієчку цій людині, або ж піднесіть протягом тижня також рукавиці. Або, якщо це неможливо, сходіть у гості до вашого дарувальника і забудьте у нього подароване. Уся енергія й сила магії розповсюдиться по його домівці.
Ремінь. Якщо через рукавиці йде вплив на ваше сприймання світу і стан, то ременем ставлять перепони діям, приміром, успіхам, новим перемінам.
Носова хустинка. Не даруйте і не приймайте подібних дарунків. Ванга говорила: „Хустку брати – сльози витирати”. Ще здавна у багатьох країнах хустини дарували тільки у важкі періоди – роздавали під час похорону, дарували важкохворим, коли проходила любов чи шлюб був неможливим.
Ножі. Штовхають на злочин, сварки, краще відразу помолитися і віддати назад.
Гаманець. Може пустити вас по світу у випадку, коли дарувальник не поклав туди гроші. Хай покладе хоч копійку, а ви також подаруйте цій особі хоч щось.
Дзеркало. Забирає красу і молодість, радість життя. Особливо небезпечні старовинні антикварні дзеркала. Краще за все не брати подарунок, а викинути.
Годинник. Може зупинити час вашого щасливого життя.
Натільний хрестик. Якщо ви не впевнені у щирості дарувальника, не приймайте подарунка. Подумайте про його долю – якщо він щасливий, здоровий, багатий, то, можливо, і вам цього бажає, і якщо його допікають хвороби, невдачі, то ви взяли хрест дарувальника на себе, його долю.
Ці поради можуть декого дивувати, смішити, навіть злити, але точно шкоди вони нікому не принесуть. Бережіть себе і близьких, балуйте дарунками від душі, від серця. Хай ці дарунки несуть у кожен дім добро і радість.
А далі наше бліц-опитування на тему: „Який свіжий дарунок вам запам’ятався найбільше?”
Тетяна Авраменко, м.Сновськ:

– Своїм найбільшим подарунком, який я піднесла чоловікові Максиму, вважаю крихітну донечку Єлизаветку. А він мені дарує свою любов і нещодавно придбав очікуваний сенсорний телефон. Телефонуємо одне одному по декілька разів на день і отримуємо шквал теплих емоцій.
Ірина Голова, м.Сновськ:

– До цього часу знаходжуся під враженням від подарунка, зробленого мені чоловіком з нагоди річниці нашого весілля. Це був квиток на виступ Грузинського національного балету Сухішвілі. Дійство проходило у Чернігівському обласному драмтеатрі і справило на мене фантастичне враження. Це було свято високої майстерності і неабиякого таланту.
Ніна Кравець, м.Сновськ:

– Безмежно була рада подарунку, який зробили діти. Вони вручили мені новенький комп’ютер, без якого було дуже важко.
Я ж дарувала своїм близьким квіти, цукерки, інші дрібнички. Думаю, це також приємно.
Олена Буштрук, м.Сновськ:

По-справжньому раділа на повну силу, коли за сприяння нашого голови облради Ігоря Вдовенка отримала новенький ноутбук. Він тепер допоможе нашим гімназистам отримувати нову інформацію.
Щодо мене, то я загалом намагаюся щодня робити якісь дарунки оточуючим людям. Передовсім це позитивні емоції.
Анна Коненко, м.Сновськ:

З нагоди красивої річниці нашого спільного життя чоловік мені зробив шалений дарунок – тижневу поїздку у Єгипет. Їздили ми вдвох і вражень отримали ціле море. Там так тепло, яскраво, там такі захоплюючі краєвиди і вишуканий сервіс.
Дуже люблю свого чоловіка і дякую йому за подаровані миті щастя.
Олег Скрипка, с.Єнькова Рудня:

Найзапам’ятовуючим свіженьким подарунком для мене стала футболка із логотипом улюбленої команди „Динамо Київ”. Вболіваю за наших зіркових футболістів, їжджу з друзями у столицю і повсякчас бажаю їм перемог.
А я днями подарував своїй подрузі плюшевого ведмедика і мобілку. Їй сподобався цей жест.
Артур Лизогуб, м.Сновськ:


Нехай вибачать мене працівники нашого РБК, але я зірвав там найкращий букет квітів і подарував їх одній вродливій дівчині.
Взагалі люблю подарунки, навіть коли люди дарують одне одному шкарпетки чи якусь іншу дрібничку.
Хотів би, щоб у наших стосунках вцілому переважали побажання одне одному радості й успіхів.

Підготувала
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий