вторник, 25 октября 2016 г.

На Чернігівщині ремонтують дороги

У вирішенні однієї з найболючіших проблем – ремонтів доріг загального користування – нарешті почалися певні зрушення. Цьогоріч на поточні ремонти шести об’єктів області з держбюджету виділено понад 174 мільйони гривень.

Про це повідомив начальник служби автомобільних доріг у Чернігівській області Володимир Гузема. За його інформацією, востаннє робили поточний ремонт доріг у 2011 році, капітально ж ремонтували – ще у 2007-му. Лише на ремонт відтинку автодороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка потрібно близько 3,7 мільярда гривень. Значних капіталовкладень потребують і ремонтні роботи на відтинку дороги Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин – орієнтовно 910 мільйонів гривень.
І все ж додають оптимізму завершені та триваючі поточні ремонти. Так, вже відремонтовано чотири ділянки із шести запланованих. Це відтинки доріг Р-12 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч, Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин, Р-68 Талалаївка – Ічня – Тростянець – Сокиринці, T-25-35 Козелець – Карпилівка – Сорокошичі, що разом склали 43,2 кілометра. Наразі ведуться ремонтні роботи на трасі М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі та відновлюється міст через річку Рома біля села Кролевець-Слобідка Новгород-Сіверського району.
Є проблеми також і в ремонті доріг загального користування місцевого значення. На ці потреби в обласному бюджеті заплановано 23 мільйони гривень, які дозволять ліквідувати 65 тисяч квадратних метрів ямковості на 109 автодорогах.
Департамент інформаційної  діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Комментариев нет:

Отправить комментарий