вторник, 25 октября 2016 г.

Гріє душу село

Під такою назвою на Покрову відбулося в Тихоновичах свято села. До початку святкувань люди мали можливість ознайомитися з виставкою народних умільців „Село моє – для мене ти єдине”, яку вміло і творчо підготувала бібліотекар С.П. Чечко.


Свято розпочав отець Деонісій, який ще раз нагадав, що нам потрібно жити в мирі і злагоді, поважати одне одного.
Хвилиною мовчання згадали воїнів АТО, які не повернулися до рідних домівок. Змістовним був виступ голови сільради А.М. Бондаренка.Багато подарунків в цей день отримали воїни-афганці, чорнобильці, багатодітні родини, старожили, сім’ї, які прожили разом 25 років. Подарунки отримали призовники, які йдуть служити до лав Збройних сил України. Не забули, звісна річ, і тих сімей, які опікуються дітьми-сиротами.
Місцеві аматори щедро подарували свої пісні і танці присутнім, надіслали свої вітання Ю.М. Будлянському – завідуючому амбулаторією, вчителям місцевої школи на чолі з директором Г.І. Бебех. Була розіграна безкоштовна лотерея „Витягни удачу за хвоста”, місцеві господині пригощали присутніх шедеврами смаколиків, яких було дуже багато. Під кінець свята всіх присутніх частували ароматною і смачною кашею, яку приготувала Н.П. Тебенко.
Свято вдалося завдяки спонсорам – голові СВК „Райдуга” А.П. Ігнатенку, підприємцям Л.О. Тебенко, В.В. Пікус та К.М. Десятниченко.
В.ФЕДОСЕНКО, художній керівник Тихоновицького БК.

Комментариев нет:

Отправить комментарий