понедельник, 3 октября 2016 г.

Без її лідерства, без цього – ну, ніяк!

27 вересня до Чернігова на ділову розмову з’їхалися представниці обласної організації Спілки жінок України. Очолює цю організацію воістину особлива жінка – Ірина Дорожкіна.
Ірину Василівну люблять усі, їй довіряють, за нею йдуть, на неї розраховують. Визнано: вона з тих людей, спілкування з якими залишає в серці незабутній, яскравий відбиток, вона з тих, хто не боїться приймати рішення, брати на себе відповідальність.
Керує великим навчальним центром, де ведеться дослідницька робота, запроваджуються нові форми і методи діяльності, де проходять навчання профспілкові лідери, представники суб’єктів господарської діяльності.
На зібранні, про яке почато оповідь з першого речення, йшлося про найближчі плани, законодавчі новації і ті зміни, які до кінця року мають відбутися у самій назві організації, у веденні документації, реєстрації.
Делегаток з районів і обласного центру зворушувала щирість, з якою І.В. Дорожкіна промовляла кожну тезу, кожну думку. Чи не тому на ходу зріли ідеї і задуми, і було приємно усвідомлювати: поліське жіноцтво є справді командою, якій під силу реалізувати будь-які намічені цілі.
Олена  КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий