понедельник, 3 октября 2016 г.

Крали гроші й дуби

19 вересня ц.р. до чергової частини Сновського ВП надійшов рапорт інспектора Сновського ВП про те, що під час перевірки громадянина К. у нього в кишені був виявлений коробок з-під сірників з сухою подрібненою речовиною зеленого кольору, за своїми ознаками схожу на рослини коноплі, вагою близько 5 грамів.
В діях громадянина К. вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.309 КК України.
22 вересня до чергової частини Сновського ВП Менського ВП ГУНП в Чернігівській області з письмовою заявою звернулась громадянка О. та повідомила про те, що 22.09.2016 року вона виявила відсутність у власній квартирі ноутбуку АСУС чорного кольору із зарядним пристроєм, золотої обручки із вставками цирконію білого кольору та грошових коштів в сумі 700 гривень. В скоєнні крадіжки підо­зрює знайому громадянку С., яка ночувала в неї 20 та 21 вересня, а сьогодні поїхала в невідомому напрямку.
23 вересня до чергової частини Сновського ВП від ст. інспектора Сновського ВП надійшов письмовий рапорт про те, що ним спільно з інспекторами Сновського ВП в ході проведення профілактичного відпрацювання м.Сновськ була отримана інформація, що громадянка Г. скуповує металобрухт у населення. В ході проведених заходів дана інформація знайшла своє підтвердження, відносно останньої складено адміністративний протокол за ч.1 ст 164 КУпАП.
23 вересня на службу „102” звернувся громадянин К. і повідомив про те, що в лісосмузі за с.Хотуничі в напрямку с.Камка з лівого боку лежать спиляні 2 дуби.
25 вересня до чергової частини Сновського ВП Менського ВП ГУНП в Чернігівській області по телефону від старшого інспектора Сновського ВП Менського ВП ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що поблизу с.Великий Щимель Сновського району з дороги в кювет з’їхав легковий автомобіль «Тойота Корола», постраждалих немає.
25 вересня на службу „102” звернувся громадянин Ф., що 25.09.2016 в період часу з 8:00 по 11:00 з будинку шляхом пошкодження вікна викрали 4 мобільних телефони.

Комментариев нет:

Отправить комментарий