вторник, 25 октября 2016 г.

У головного районного податківця – неприємності

У головному управлінні ДФС області повідомили, що 17 жовтня співробітниками відділу внутрішньої безпеки спільно з військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону та УЗЕ у Чернігівській області ДЗЕ Національної поліції України задокументовано факт отримання неправомірної вигоди заступником начальника
– начальником Щорського (Сновського) відділення Менської об’єднаної державної податкової інспекції Олександра Паренчука.
Наприкінці вересня до відділу внутрішньої безпеки звернувся підприємець зі Сновська із заявою про вимагання у нього коштів керівником відділення за неперешкоджання у здійсненні господарської діяльності. За даним фактом військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Затримання відбулося під час отримання другої частини неправомірної вигоди у сумі 3 тисячі гривень. Посадовець затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Під час обшуку у нього вилучені грошові кошти. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
У разі, якщо у громадян є інформація про протиправні дії з боку працівників податкових чи митних органів, повідомляйте до відділу внутрішньої безпеки ДФС. Ви можете зробити це за телефоном (0462) 668-522, звернутися особисто чи письмово за адресою: м.Чернігів, вул. Реміснича,11.

Комментариев нет:

Отправить комментарий