пятница, 7 октября 2016 г.

СПОРТ

Футбол
Міжрайонна першість з футболу продовжує радувати уболівальників цікавими іграми.
У Сновську минулої суботи відбувся відкладений ще з першого туру матч між місцевими командами „Тайм” та „Енергетик”. Таймівці виявилися сильнішими і перемогли з рахунком 2 : 0. Наступного дня „Тайм” зіграв удома з представниками села Макішин (Городнянський район) і переміг – 3 : 0. У свою чергу „Енергетик” відзначився успіхом (3 : 2) у грі проти суперників з Мощенки.
Юнацький футбол
У рамках змагань на призи клубу „Шкіряний м’яч” (вік учасників – 16 років) у Сновську місцева команда обіграла гостей з Ріпок (3 : 0) та Городні (2 : 0). Таким чином наші юні футболісти здобули путівку до півфінального етапу, який відбудеться навесні.
* * *
Триває обласна першість з футболу серед команд ДЮСШ. У черговому турі представники Сновська виїхали до Куликівки. Вихованці старшої групи хоча й переважали конкурентів за рівнем гри, але все ж таки мусили вдовольнитися нічиєю – 3 : 3. А ось молодша група через втрату провідного гравця – захворів півзахисник Р.Петренко – не змогла на рівних протистояти суперникам і програла – 0 : 1.
Легка
атлетика
Нещодавно у Носівці відбулися міжрайонні змагання з метання диска, штовхання ядра і кидання списа. У віковій категорії 2001-2002 рр.н. відзначилися троє дівчат з нашої спортшколи. Н.Терещенко здобула І місце у метанні диска і ІІ – у штовханні ядра, В.Хоминська – треті місця у тих же розділах змагальної програми, а О.Калашникова – теж третє у метанні диска.

Комментариев нет:

Отправить комментарий