понедельник, 30 марта 2015 г.

Георгію Лепнюку – 75!

26 березня поважному, інтелігентному, красивому й зовсім не схожому на свої літа Георгію Лепнюку виповнилося два рази по тридцять п’ять і ще трішечки більше.
Він – успішна людина, а ще –вірний товариш, який добре знає ціну чоловічій дружбі й підтримці. Тож на запитання: чи можна піти з Георгієм Трохимовичем у розвідку, і його вірна дружина Поліна, і його прекрасні доньки, і загалом всі, хто має честь з ним спілкуватися, однозначно відповідають: «Так!» А як пісню виведе, як ноту високу візьме, то не лише у розвідку - і на край світу можна іти!


Отакий наш іменинник, отакий наш герой. До перерахованих чеснот додамо ще одну: вміння точно і влучно описати гумористичні оповідки про земляків, згадувати молодість і казусні епізоди чвертьвікової військової служби, розповідати про нелегке, сповнене пригод, сьогодення. А те, що роль Георгія Трохимовича в умовах інформаційної повені колосально зросла, доводять листи і дзвінки читачів «Променя». У них люди постійно просять друкувати Лепнюкові історії.
Він – особистість, він – приклад для нас – як залишатися самими собою і завше випрямляти спину, як завжди йти лише за своєю совістю, служити, а не прислужуватися своїй країні.
Тож давайте зупинимо мить і привітаємо свого улюбленого позаштатного кореспондента зі знаменною датою - 75-річчям!
Від імені колективу «Променя»
Олена КОМПАНЕЦЬ
P.S. Автобіографічний нарис Г.Лепнюка «Роздуми після свого 75-річчя» читайте у найближчих номерах «Променя».

Комментариев нет:

Отправить комментарий