понедельник, 2 марта 2015 г.

Загибель людини

За інформацією начальника райсектора УДСНС А. Терещенка, за останній тиждень на території Щорського району виникло три пожежі і загинула одна людина.




Так 17 лютого близько 16-ї години при необережності під час куріння сталося займання в житловому будинку в с. Петрівка, внаслідок чого вогнем знищено ліжко та пошкоджені домашні речі. 21 лютого близько 20-ї години в с. Нові Боровичі через неправильне влаштування і несправність опалювальної печі та димаря виникла пожежа в хаті. Вогонь знищив покрівлю, пошкодив перекриття по всій площі.
Трагічний випадок стався у Щорсі 23 лютого зранку - через порушеня правил пожежної безпеки при експлуатації газового приладу. Близько 8 год. розпочалася пожежа в кількаквартирному одноповерховому будинку. На її гасіння одразу виїхали два відділення пожежної частини. Завдяки професійним діям співробітників пожежно-рятувального підрозділу не допущено розповсюдження вогню по всій площі споруди. Внаслідок пожежі вогнем знищене внутрішнє облаштування оселі, пошкоджено перекриття та дах. На місці пожежі було виявлено тіло господарки-пенсіонерки.
Тому треба нагадати ще раз мешканцям району про необхідність дотримуватися правил пожежної безпеки. Це дозволить уникнути зайвих матеріальних втрат та загрози власному життю й безпеці оточуючих.

Комментариев нет:

Отправить комментарий