понедельник, 16 марта 2015 г.

Наш «Промінь» затягує паски

Звісно, ми до останнього трималися… Звісно ми були впевнені, що не лякатимемо передплатників різкими урізаннями витрат, у т.ч. і на кольорі газети. Але маємо те, що маємо…
Протягом січня-лютого видавництво, де друкується «Промінь», різко підняло ціну на поліграфічні послуги і попередило, що віднині у залежності від курсу долара ціна – кожного номера(!) – зростатиме. Проблема у тому, що в Україні, на жаль, нема жодного підприємства, яке б випускало газетний папір. Через це поліграфічні структури змушені закуповувати його за валюту в Росії або Білорусі.
Наша редакція й до цього не жирувала: дотації з районного бюджету вистачало лише на один місяць життя, а перейшовши на колір та збільшивши обсяги газети до 12 сторінок, ледь витримували постійно зростаючі фінансові навантаження. До речі, вартість передплати фактично не піднімали! Тож рахували-рахували і дійшли до висновку, що можемо дуже скоро вилетіти в трубу… Тому ми просто змушені економити, зменшуючи обсяги площі до 8 сторінок, переходом на чорно-білий колір, скорочуючи штат.
Дорогі наші читачі! Зрозумійте нас і не полишайте! Кожен передплачений вами примірник нашої газети - як ковток свіжого повітря, як надія на виживання. Запевняємо: робитимемо усе можливе, аби «Промінь» завжди був цікавим, новини – свіжими, статті – актуальними.
Віримо: тільки разом з вами ми витримаємо ці важкі часи, ці важкі виклики. Нехай Господь нам усім допоможе!

Комментариев нет:

Отправить комментарий