понедельник, 30 марта 2015 г.

Успіх кікбоксерів

З 12 по 14 березня у Чернігові тривали Чемпіонат України з кікбоксингу серед дорослих і чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства «Україна» серед молоді.



Щорсівщину на цих престижних змаганнях представляли шестеро спортсменів. А загалом боролися за чемпіонство понад триста кікбоксерів з 16 областей України. (Навіть з Луганської та Донецької).
Найбільших успіхів з-поміж щорсівчан досягли: С.Шеремет (вагова категорія до 80 кг), який став володарем І місця у фул-контакті й ІІ-го – в комплексі з елементами боротьби; Є.Романов (до 65 кг) – І місце в комплексі й ІІ – у фул-контакті; Д.Пінчук (до 75 кг) – перші місця у фул-контакті й лайт-контакті; М.Дятел (до 70 кг) – І у лайт-контакті й ІІ – у фулконтакті; І.Ющенко – І у комплексі; І.Бердник (до 85 кг) – ІІІ у лайт-контакті. Стосовно загальнокомандного заліку, то Чернігівщина стала лідером на Чемпіонаті. Другий результат – у Львівщини, третій – у Київщини. За підсумками Чемпіонату С.Шеремет отримав запрошення до збірної команди України, яка наприкінці квітня вирушить до Португалії – на Чемпіонат світу.
Наші спортсмени висловлюють вдячність за допомогу команді Щорсівщини – депутату Верховної Ради А.Євлахову, депутату облради Г.Божку, підприємцям П.Тютюннику, О.Безручку, С.Тєлєгіну.

Комментариев нет:

Отправить комментарий