пятница, 20 марта 2015 г.

У форматі дискусій


16 березня у ході робочої поїздки на Щорсівщину народний депутат України Анатолій Євлахов зустрівся з підприємцями району, відвідав ряд навчально-виховних закладів, ПВКП «Імпульс».
На зустрічі з представниками малого бізнесу обговорювалися основні економічні проблеми
країни та регіону, реалізація податкової і бюджетної реформи, проблеми села, децентралізація влади. Розмова проходила у форматі дискусії, емоційно й щиро, з наголосом на конкретні приклади застосування так званих бюджетних та податкових новацій. Від імені місцевих підприємців виступали очільниця ТОВ МК «Добробут» Валентина Пилипенко, пп Сергій Василечко, Олег Хасенко та Василь Мороз, приватний нотаріус Тетяна Татьяненко, інші учасники зібрання. До речі, озвучували вони не лише власні проблеми, а й передавали «привіти» нагору – щоби звідти опускалися на землю й думали про людей, країну, мирним політичним шляхом врегульовували ситуацію на сході.
А один з присутніх на зустрічі, відомий у Щорсі активіст і волонтер Віктор Єрмоленко запропонував Анатолію Євлахову разом з головами РДА й райради Павлом Мірошниченком та Іваном Ордою поїхати й побачити, як втілюється в життя придуманий ним проект благоустрою навколишнього середовища, як, власне, із смітника створюється місце відпочинку – і для дітей, і для дорослих. Допомогти б Віктору Григоровичу, підставити плече!
Далі маршрут нардепа проліг до Щорської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та ДЮСШ «Колос», де директори Володимир Желій і Євген Мудрицький ознайомили його з роботою педагогічних колективів, станом справ, існуючими труднощами. Труднощів цих – море, починаючи з ремонту сантехніки у першій школі й закінчуючи ремонтом покрівлі у спортивній.
Після відвідування шкіл А.С.Євлахов завітав до ПВКП «Імпульс» (директор С.М. Скоробагатько) і побачив новий зерносушильний комплекс, привезений аж із Бразилії, що, без перебільшення, є останнім словом сучасних технологій. Це найпотужніший (на дровах) проект в Україні, він – єдиний! Наразі інвестори вже вклали у проект більше 20 млн. гривень, і це далеко не все.
Розповідаючи про плани, начальник виробництва Сергій Івасенко зауважив, що у найближчі роки на зернокомплексі буде зведено ще чотири баки і потужність зберігання продукції сягатиме 24 тисяч тонн. Паралельно, як і зараз, практикуватиметься розміщення кукурудзи на строк до 6 місяців.






Робота на цьому підприємстві кипить, додаючи оптимізму усім нам. Адже, коли в житті з’являється щось нове, значить, майбутнє повинно бути кращим, - наголосив, підводячи підсумки візиту на Щорсівщину Анатолій Євлахов. Додав: «Потрібно, щоб кожен керівник був на своєму місці, не розводив безпорадно руками, а особисто шукав виходи із складнощів і показував приклади, як треба трудитися...»
Олена ІВАНОВА, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий