вторник, 10 марта 2015 г.

Вільна боротьба



21 лютого в м. Мена відбувся відкритий турнір з вільної боротьби серед юнаків 2000 р.н. та молодших. Місцеві ветерани-афганці надали організаторам фінансову допомогу для придбання нагородної атрибутики. В змаганнях взяли участь і зі Щорсівщини - хлопці та одна дівчина. (До речі, вона боролася винятково з хлопцями й у двох вагових категоріях: до 25 кг – виборола І місце, перемігши 4-х суперників та до 28 кг, посіла ІІІ місце. Окрім медалей та грамот Анастасія Бригинець (на знімку) отримала від організаторів спеціальний кубок – «Відкриття турніру». Також чемпіонами стали: Д.Шевченко – до 32 кг та А.Козік – до 42 кг; другі місця записали до активу А.Невмовенко – до 28 кг, Д.Мелащенко – до 35 кг, О.Салата - до 35 кг, Р.Коржавін – до 38 кг, А.Єфіменко – до 47 кг. Третє місце на рахунку П.Куценка.


Подяка від клубу «Витязь» батькам М.Коржавіна та П.Куценка за наданий транспорт і народному депутату А.Євлахову - за фінансову допомогу команді щорських спортсменів.
Минулої суботи у залі Щорської спорт‑ школи в рамках районної першості з волейболу було проведено п`ять матчів. «Освіта» з однаковим рахунком (2:0) перемогла команду вищого профучилища лісового господарства і збірну «Петрівка-Смяч». У свою чергу «Локомотив» переграв представників ВПУЛГ (2:0) і Нових Борович (2:1). В заключній зустрічі «Петрівка-Смяч» довела свою перевагу над суперниками – новоборовичанами (2:0).

Комментариев нет:

Отправить комментарий