пятница, 20 марта 2015 г.

Спортивні новини

Міні-футбол
Районна першість з міні-футболу фактично розпочалася ще минулої суботи, але не з ігор, а з громадських робіт. Представники усіх команд і спортивні активісти Щорсівщини взяли участь у впорядкуванні футбольного майданчика ДЮСШ – встановили
стовпчики й натягнули сітку огорожі, вкопали нові лави для уболівальників, розчистили і прибрали територію, нанесли розмітку на поле тощо. Таким чином було підтверджено, що чимало наших земляків заради конкретної справи свідомо долучаються до розвитку спортивного руху.
У неділю відбувся стартовий тур першості. Матч між «Освітою» та командою спортшколи виглядав доволі рівним. Більш старші й досвідчені освітяни мали певну перевагу над вихованцями спортшколи, що й знайшло своє відображення в голі, забитому в першому таймі. Надалі боротьба точилася з обопільними зусиллями, шанси на взяття воріт мали обидві команди, але рахунок не змінився.
А ось гра представників прикордонної служби («Зірки») зі спортколективом вищого профучилища лісового господарства відверто порадувала вболівальників своєю результативністю. Футболісти-«силовики» упевнено домінували на полі, забивши 10 голів. (Головним бомбардиром став Слава Мінченко - в його активі 6 влучних ударів). Треба віддати належне представникам ВПУЛГ: вони час від часу небезпечно контратакували і змогли двічі відповісти взяттям воріт суперників. Безумовно, провідним у цьому турі стало протистояння між одвічними і основними конкурентами – «Енергетиком» і «Таймом». Гра вдалася видовищною та емоційною. Успіх енергетикам принесли два «дублі» у виконанні Є.Заїзжая та С.Черняка. А ось таймівці змогли лише двічі «розпечатати» ворота суперників. Остаточний підсумок зустрічі – 4 : 2 на користь «Енергетика».
Юнацький футбол
Чотирнадцятого березня вихованці нашої ДЮСШ 2000-2001 рр.н. (тренер – Р.В. Грицюк) провели у Чернігові товариський матч проти суперників зі спортшколи клубу «Десна». Матч завершився поразкою наших футболістів з рахунком 3 : 5.
Вільна боротьба
Нещодавно в Чернігові відбувся відкритий чемпіонат ДЮСШ «Динамо» з вільної боротьби серед чоловіків та юнаків. Участь у змаганнях взяли 7 вихованці Щорської ДЮСШ «Колос» (тренер-викладач А.З. Косевич). Четверо з них виступили у двох вагових категоріях. Всі посіли призові місця. Роман Коржавін у ваговій категорії до 38 кг посів І місце, а у ваговій категорії до 35 кг – друге. Олег Салата став володарем І місця у ваговій категорії до 32 кг та ІІІ - до 35 кг. Дмитро Шевченко у ваговій категорії до 35 кг виборов І місце, до 38 кг – ІІ. Єгор Кривденко записав до свого активу ІІІ місце у ваговій категорії до 32 кг. Андрій Козік виборов І місця у двох вагових категоріях - до 42 кг та до 47 кг. Анастасія Бригинець г перемогла всіх своїх суперників у ваговій категорії до 25 кг. Дмитро Мороз (до 25 кг) посів ІІІ місце.
А 13 березня в Білій Церкві відбувся чемпіонат спортивного ліцею з вільної боротьби, у якому взяв участь Дмитро Шевченко і отримав перемогу у ваговій категорії до 32 кг.

Комментариев нет:

Отправить комментарий