воскресенье, 13 ноября 2016 г.

Павло Мірошниченко, голова районної ради: «За Україну, за громаду, за людей!»

Шановні земляки! 18 грудня у нашому районі відбудуться вибори голови і депутатів об’єднаної територіальної громади. Саме цього дня люди вирішать, яким буде майбутнє рідного краю. Усі знають, що в Україні зараз триває реформа місцевого самоврядування – утворюються нові громади, які отримують від держави додаткові повноваження.



Водночас постає питання: який шлях розвитку обере нова громада? Протягом двох з половиною років я, працюючи спочатку на посаді голови райдержадміністрації, а потім – голови райради, послідовно і відкрито підтримував ідею злагодженої роботи всіх політичних сил і громадських організацій на благо України та рідного краю. У час, коли наша армія протистоїть російській військовій агресії, ми маємо втримати стабільність тут, у тилу, і зберегти внутрішню єдність. Лише таким чином нам вдасться захистити Вітчизну від ворогів, навести потім порядок і нарешті дійти до поліпшення життя у майбутньому. Я переконаний: демагогія, інтриганство, некомпетентність і злодійкуватість завжди шкодять державі та народним інтересам.
Цієї осені до мене неодноразово зверталися різні мешканці району - громадські активісти, учасники антитерористичної операції, сільські голови, керівники партій, різних установ та організацій, підприємці з однією пропозицією: згуртуватися для роботи на користь рідної громади. У мешканців району справді є шанс відкрити нову сторінку в місцевій історії. Мене дуже радує той факт, що багато наших земляків свідомо хочуть зробити щось корисне для людей. Тому в листопаді дійшло до створення блоку патріотичних сил Сновщини. Це об’єднання відкрите для кожної людини, яка має бажання приєднатися до розбудови рідного краю. Я знаю: в районі достатньо молодих, професійно підготовлених і компетентних людей, які можуть взяти на себе відповідальність за громаду. Вони конкретними справами довели, що вміють працювати чесно, ефективно, не брати хабарів і не розкрадати місцевий бюджет. І наше спільне завдання – консолідованою роботою довести можливість радикальних змін на користь народних інтересів. Зрештою, нормальних людей усе ж таки більше, ніж негідників, крадіїв і корупціонерів.
Наступного тижня патріоти Сновщини представлять свою програму дій. Ми віримо, що наші пропозиції підтримає місцева громада. За Україну, за громаду, за народ!

Комментариев нет:

Отправить комментарий