пятница, 4 ноября 2016 г.

КОРОТКО ПРО РІЗНЕ

Впулгівці знову виявилися на висоті
Про розбиті віконні шибки в редакції наша газета вже розповіла, а тепер хочемо сказати, - хай люди знають, - про тих, хто допоміг впоратися із заподіяним лихом
. Це прекрасний, заслужено авторитетний колектив ВПУЛГ, очолює який такий ж прекрасний лідер і патріот сновської землі Лариса Дубина. Людина з добрим серцем і душею, вона відразу направила до нас фахівців, які і нові шибки повставляли, і навіть рами поновили. Зробили все майстерно, продемонструвавши на додаток ще й альтруїзм. Словом, ми вкотре пересвідчилися: з такими партнерами в роботі, з такими друзями ніякі випробування не страшні!

До початку холодів
У Хотуничах біля колишньої школи було обладнано навіс-зупинку для учнів і малюків, яких автобусом підвозять у сусідню Петрівку, до навчально-виховного комплексу. Як розповів Хотуницький сільський голова Микола Бондар, сільрада виділила дещо з будівельного матеріалу, а все, що треба, надалі зробили батьки дітей. Також на випадок морозів у старому шкільному приміщенні опалюватиметься одна кімната, де школярі зможуть перечекати холоднечу, доки прибуватиме транспорт.
Допомогу нададуть фахівці
10 листопада 2016 року з метою надання безоплатної первинної правової допомоги жителям Сновського району відбудеться виїзд консультативного пункту головного територіального управління юстиції у Чернігівській області. Місце проведення: Сновське бюро правової допомоги, м.Сновськ, вул. Миру, 51-А, з 10.00 до 12.00.
Рятувати зір можна буде у Мені
Все більше і більше снов`ян стали звертатися до обласної лікарні, намагаючись прооперувати такі складні недуги очей, як глаукома і катаракта. Наразі для них випадає шанс потрапити на прийом до справжніх професіоналів, які з Чернігова приїжджають у Менську ЦРЛ. Діставатися до сусіднього райцентру ближче і дешевше, та й черги там помітно коротші. Словом, варто спробувати, а хірург-офтальмолог Ірина Іванівна Биховець обіцяє докласти максимум зусиль задля вашого одужання. Контакти цього фахівця: (063) 5676827, (098)4562666 або у Мені (0244) 3-19-53. Доброго всім здоров’я!

Комментариев нет:

Отправить комментарий