пятница, 4 ноября 2016 г.

СПОРТ

Футбол
Розпочалися ігри за міжрайонний кубок з футболу. „Тайм” зі Сновська на виїзді поступився команді з села Конотоп (Городнянський район) – 1:4.
(Хоча наші футболісти відкрили рахунок у цій зустрічі, але потім ситуація змінилася на кардинально протилежну. Не щастило. Та й коли їхали на гру – два колеса в машині прокололи дорогою). Місцевий „Енергетик” провів матч у гостях проти „Колоса” з Дібрівного і програв з рахунком 0 : 3. А домашня зустріч петрівського „Колоса” з городнянським „Ветеран-Олімпом” завершилася справді феєрично – 12 : 2 на користь гостей.
Спортивна школа
На завершальній стадії процес внутрішнього ремонту в дитячо-юнацькій спортивній школі. Вже оновлені й пофарбовані стіни, стеля в залі й коридорах, модернізована система освітлення, триває ремонт у санвузлах, на черзі – система вентиляції. Практично завершена робота із зовнішніми віконними відкосами. У понеділок колектив ДЮСШ взяв участь у невеличкому суботнику, звільнивши приміщення від будівельного пилу і бруду. Днями в спортзалі відновилися тренування.
Картинг
22 жовтня на сільськогосподарському аеродромі с.Красне Чернігівського району відбувся завершальний етап спортивного сезону юних картингістів – обласні відкриті змагання «Осінній Кубок Чернігова ім.П.Новицького». У змаганнях взяли участь 45 спортсменів з Києва, Чернігова, Сновська, Мени, Остра, Ніжина. Команду з семи картингістів нашої станції юних техніків очолював її керівник В.П. Примаченко. Вони змагалися у шосейно-кільцевих перегонах. Призерами змагань стали Назар Антосік, який виборов ІІ місце у класі картів «Популярний-Ю (Мінськ) та наш дебютант Кіріл Зубрей, який зайняв ІІ місце у класі картів «Піонер-Н-міні». Поїздка відбулась за підтримки відділу освіти райдержадміністрації в особі начальника відділу Т.А. Булденко, депутата обласної ради, генерального директора ТОВ „Астра“ Г.Н. Божка, депутата райради М.Ф. Росіка, директора ТОВ „Яна-Плюс“ О.Д. Веселого, директора автошколи – центру ТСО України Н.В. Данильченко.
Перевезення команди взяли на себе колишній вихованець гуртка юних картингістів Нікіта Колесник та дідусь Артема Кравця Володимир Кліщенко, який був за сумісництвом і кухарем команди. Дирекція закладу та члени команди висловлюють щиру подяку цим людям за допомогу в організації поїздки на змагання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий