вторник, 29 ноября 2016 г.

Звернення продовжують надходити

Соціальна підтримка домогосподарств району – одне з першочергових завдань органів соціального захисту населення.


Призначення та надання субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива триває постійно. Так, за новим порядком житлові субсидії в районі сьогодні вже отримують 5721 сімей. Кількість звернень громадян з даного питання постійно збільшується. До кінця року очікується збільшення кількості родин-одержувачів житлових субсидій на 1-2 тисячі.
Загальна сума нарахувань за надані житлові субсидії населенню на оплату житлово-комунальних послуг станом на перше листопада становить 16,6 млн гривень, заборгованість перед підприємствами-надавачами послуг складає 8,8 млн гривень.
Субсидії, які отримують громадяни району готівкою на тверде паливо і скраплений газ,  призначено 2897 сімей на суму 5,1 млн гривень, заборгованість перед населенням наразі складає 2,7 млн гривень.
Субсидія для відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу призначається на календарний рік. Постановою Кабінету Міністрів України від 27.04.2016 № 319 скасовано норму стосовно призначення субсидії на придбання твердого палива та скрапленого газу на наступний період без звернень громадян. Тому призначення субсидій на придбання твердого палива та скрапленого газу в 2017 році буде здійснюватись тільки за особистим зверненням громадян.

Комментариев нет:

Отправить комментарий