вторник, 29 ноября 2016 г.

Звернення Вдовенка

Дорогі снов`яни!
Незабаром, 11 та 18 грудня, на Чернігівщині відбудуться перші вибори голів та депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад.



Настає надзвичайно відповідальний момент, коли від вашого вибору залежить, якою буде майбутня громада, наскільки ефективно будуть працювати її керівні органи, забезпечуючи сталий розвиток суспільства, потреби і добробут громадян.
Зробивши вибір на користь відповідальних лідерів, які дійсно відстоюватимуть ваші інтереси і бачать реальні шляхи вирішення нагальних проблем розвитку новоствореної громади, ви, шановні співвітчизники, можете докорінно змінити життя свого рідного села, міста, а разом із тим і всієї Чернігівщини. Адже саме місцеві ради, новообрані голови, отримавши завдяки децентралізації реальні повноваження, широкі права і значні фінансові ресурси, мають якісно забезпечувати першочергові потреби людей – безпеку і порядок у громаді, тепло в оселях, ремонт доріг, стабільну роботу шкіл і лікарень, інших об’єктів соціальної інфраструктури.
Для всіх нас справа честі провести цю виборчу кампанію чесно і прозоро, відповідно до демократичних стандартів і норм чинного законодавства.
Я звертаюсь до представників усіх політичних сил із закликом показати приклад цивілізованих виборчих змагань, демонструючи високу європейську політичну і правову культуру, не вдаючись до маніпулювань громадською свідомістю, дотримуючись принципів відкритої конкуренції.
Закликаю усіх організаторів і учасників виборчого процесу провести необхідну підготовчу роботу, докласти максимум зусиль для якісного забезпечення волевиявлення громадян, створити умови для належного функціонування виборчих дільниць.
Вірю, що на цих перших місцевих виборах голів та депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад ви зробите виважений крок та проголосуєте за успішне і процвітаюче майбутнє рідного краю!
З глибокою повагою – Ігор Вдовенко, голова обласної ради

Комментариев нет:

Отправить комментарий