пятница, 18 ноября 2016 г.

Ремонт гімназії: документи і цифри

Громадськість цікавиться перебігом ремонтних робіт у гімназії, яка постраждала через пожежу. За словами начальника відділу освіти Т.А. Булденко, проміжний етап, що має на меті підготувати основний корпус навчального закладу до використання, вже практично завершено. Наслідки пожежі на даху усунуто, внутрішні приміщення відновлені. (Побілені стелі, у суботу, 19 листопада, батьки учнів клеїтимуть шпалери). Наступним кроком буде фарбування. Лише згодом спеціалісти пожежної служби і санепідемстанції мають ухвалити висновок - чи можуть там надалі навчатися діти.


Стосовно технічного стану будівлі, то експерт з обстеження О.В. Рощак вже надав свій висновок. У документі, серед іншого, зазначено: основні конструкції будівель гімназії дозволяють проведення капітального ремонту для доведення їх до нормального експлуатаційного стану. Також наведено перелік заходів з усунення наявних недоліків споруди.
На запитання – хто допоміг у ремонті гімназії – Т.А. Булденко відповіла: „Передовсім треба подякувати колективу закладу і батькам гімназистів – за безпосередню трудоучасть. Дах відновлювала будівельна компанія „Славутич”. З обласного фонду матеріального резерву ми отримали 300 листів шиферу, 18 листів оцинкованого металу і 40 кілограмів цвяхів. Пиломатеріали надав райагролісгосп. Шпалери отримали з Корюківської фабрики техпаперів. Також надійшло 900 гривень благодійних внесків від громадськості. Загалом же ще чимало місцевих мешканців і організацій долучилися до справи допомоги гімназії. І це дозволяє сподіватися, що вже в осяжній перспективі гімназисти повернуться до рідних класів”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий