пятница, 4 ноября 2016 г.

Ольга Запорожець, начальник управління соцзахисту населення: „Людям наша турбота і доброзичливість”

Традиційно у ці дні держава і суспільство поздоровляють працівників, які стоять на захисті прав і свобод соціально незахищених верств населення.



До численної армії представників соціальної сфери належать і працівники управління соціального захисту населення. Основними завданнями управління є забезпечення реалізації державної соціальної політики у сфері соціального захисту населення району громадян, які потребують допомоги і соціальної підтримки з боку держави. В управлінні соціального захисту населення функціонують 4 відділи та один сектор, в яких працюють 25 фахівців, з них переважно молодь.
У зв’язку із введенням у дію нового спрощеного порядку надання житлових субсидій, протягом останніх двох років потік звернень до управління постійно зростає. У зв’язку із ситуацією, яка склалася на сході країни та на території АР Крим, здійснюємо соціальну підтримку учасників АТО та їх сімей, тимчасово переміщених осіб, військовослужбовців. Із збільшенням об’єму роботи спеціалісти працюють у постійному фізичному та емоційному навантаженні. Найбільше звернень громадян та опрацювання пакетів документів лягає на плечі працівників відділу грошових виплат і компенсацій (начальник Т.М. Биховець). Загальна кількість громадян, які звернулися до управління соціального захисту населення за 9 місяців 2016 року, складає 9142 особи. На обліку перебувають 15877 одержувачів різних видів соціальних допомог, компенсацій, субсидій, яким з початку року нараховано та виплачено понад 17 млн грн. Програмою житлових субсидій охоплено 5674 домогосподарств, що складає 50% від загальної кількості. За цей період проведено 2261 перерахунок розміру житлових субсидій. Люди відчули нашу турботу, увагу і доброзичливість.
Користуючись нагодою, хочу висловити органам місцевого самоврядування, соціальному партнеру – центру зайнятості – подяку за співпрацю.
Щиро вітаю всіх колег із професійним святом!
Впевнена, що насущні проблеми людей послідовно розв’язуватимуться й надалі, що досвід, працездатність та компетентність стануть запорукою вирішення завдань соціального захисту тих, хто його потребує.

Комментариев нет:

Отправить комментарий