вторник, 29 ноября 2016 г.

Заочна подорож до дошкільної групи „Капітошка”

Нещодавно у школі-інтернаті відкрилася дошкільна група «Капітошка». На урочистій лінійці малюків віком від 4 до 6 років зустрічала вся школа.





Як крапельки води, капітошки-дітлахи розчинились у дитячому колективі. На них чекало оновлене і відремонтоване приміщення: з ігровою, з спальною кімнатою, санвузлом. Для малюків придбали стільчики та стільці, стінку для іграшок. Затишку надають дитячий м’який куточок, сухий басейн. Гармонійно прикрашають дитячий ігровий куточок інсталяція з мультфільму «Капітошка». 8 хлопчиків та 7 дівчаток комфортно почувають себе вдень під опікою вихователів та помічників вихователів – вночі.
Дітей постійно відвідують батьки, забирають на вихідні, свята. Коли батьки на роботі у нічну зміну або працюють у іншому місті, то кращий варіант - група з цілодобовим перебуванням дітей.
У дошкільній групі – молодші діти з сімей, де старші навчаються в школі-інтернаті, тому мають можливість спілкуватися з братиками та сестричками. Наші малюки почувають себе затишно і комфортно, як у родині.
Я.ТЮТЮННИК

Комментариев нет:

Отправить комментарий