вторник, 29 ноября 2016 г.

У ліс не з’їздиш, так і в школі змерзнеш...

„Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу”.


Саме такі рядки В.О. Сухомлинського хотілось би присвятити Сергію Виблову, батькові учня 8 класу Щорської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, небайдужому до наших проблем і готовому завше приходити на допомогу. Саме увагою Сергія Анатолійовича наділена наша загальноосвітня школа. Завдяки його допомозі й матеріальній підтримці здійснено заготівлю та вивіз значної частини дров з лісу, а в стінах закладу тепло й затишно. Підприємливий господар не відмовляється від найменшої допомоги нашій школі.
Ми цінуємо його зусилля і безмежно вдячні йому за людяність, доброту, щедрість, безкорисливість. Він вміє не тільки обіцяти, а ще й виконувати свої обіцянки, його слова не розходяться з ділом.
Тож надалі залишайтеся таким, як Ви є, шановний Сергію Анатолійовичу, й будьте вірні своїм принципам. Приємно, що у наш нелегкий час живуть люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.
Від імені батьків, учнів та педагогів –
директор ЗОШ №2 Оксана ТАРАСЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий