пятница, 18 ноября 2016 г.

Про п’яний дебош з сокирою, наркотики і крадіжки

Відповідно до наказу Національної поліції у період з 1 по 30 листопада 2016 року проводиться відпрацювання обласного, районних центрів та найбільш криміногенних міст і районів області. За час його проведення співробітниками Сновського відділення поліції Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області вживались ряд заходів, направлених на виконання відповідного плану по стабілізації оперативної обстановки.


7 листопада на службу „102” звернувся гр. Д. і повідомив, що цього дня до нього зателефонував сусід і розповів про крадіжку, яку скоїли в ніч з 6 на 7 листопада (викрали насосну станцію). Вживаються заходи по встановленню винних.
9 листопада до чергової частини надійшов рапорт від співробітника про те, що в один з днів травня 2016 р. у дворі господарства гр. Ш. виявив рослини коноплі, які той вирощував, звільняючи їх від бур’янів, розпушуючи землю, доводячи рослини до стадії дозрівання. Під час обшуку в господарстві працівниками поліції виявили та вилучили 16 рослин. Триває досудове розслідування.
10 листопада до чергової частини надійшов письмовий рапорт від гр. Г. про те, що мешканець с.Тур’я гр. Ш. за місцем проживання незаконно зберігає вогнепальну зброю. В ході проведення обшуку в господарстві зазначеного громадянина було виявлено та вилучено бойові набої різного калібру в кількості 26 штук. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).
11 листопада надійшло повідомлення від фельдшера ШМД Сновської ЦРЛ про те, що КШМ було здійснено виїзд за викликом до с.Є.Рудня Сновського району, звідки госпіталізовано гр. Х. з тілесними ушкодженнями та алкогольним сп’янінням. Виїздом було встановлено, що травму гр. Х. отримала від гр. М. під час раптово виниклої сварки в ході спільного розпиття спиртних напоїв. Дані тілесні ушкодження гр. М. завдала потерпілій сокирою, після чого зникла з місця події. В теперішній час гр. М. заарештовано та оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ст.ст. 15, 115 КК України (Замах на вбивство).
13 листопада на службу „102” звернувся гр. С. і повідомив, що цього дня в нічний час невстановлені особи шляхом пошкодження вікна магазину скоїли крадіжку грошових коштів в сумі 8700 грн. Вживаються заходи по встановленню винних.
13 листопада на службу „102” звернулась гр. Л., що протягом місяця невідомі особи шляхом пошкодження замків сараю викрали 2 тачки, сільгоспінвентар. Вживаються заходи з встановлення винних.
Також 13 листопада до чергової частини надійшло повідомлення про те, що цього дня гр. М., перебуваючи на човні на річці Снов, з власної необережності втратив мисливську рушницю ТОЗ-34 № 6053 та дозвіл № 7226 від 12.10.2004 р., які випали з човна.

Комментариев нет:

Отправить комментарий