пятница, 19 сентября 2014 г.

Нагороди до свята

Минулої п`ятниці з нагоди Дня фізкультури і спорту відбулася церемонія вручення нагород тим нашим землякам, які своєю активною життєвою позицією, відданістю здоровому способу життя і найголовніше – вагомими успіхами на змаганнях зробили чималий внесок у популяризацію масового спортивного руху на Щорсівщині.



Без надмірного офіціозу, в невимушеній обстановці наші спортсмени та їхні наставники прийняли привітання з професійним святом від голови райдержадміністрації П.Мірошниченка. А передувало цьому урочисте підняття українського прапора під мелодію нашого національного гімну.
Щедрими оплесками присутні відреагували на повідомлення про те, що тренер з футболу ДЮСШ Р.Грицюк нагороджений Почесною грамотою обласної ради. Не менш приємним було оголошення подяк відділу в справах сім`ї, молоді та спорту райдержадміністрації А.Шелест (гімнастика), К.Борсук (настільний теніс), Д.Авраменку та В.Хоменку (футбол), О.Салаті та О.Бережній (легка атлетика), В.Ющенку та А.Погорєлку (кікбоксинг), Д.Лайку та Р.Коржавіну (вільна боротьба).
Також на зібранні відзначили найкращих футболістів районного чемпіонату з футболу. Отже, провідним гравцем визнано В.Хоменка (команда «Тайм»), поміж нападників не знайшлося рівних О.Сергєєву («Колос» з Петрівки), а найліпшим голкіпером став Я.Старченко («Аматор»). Найбільше забитих голів на рахунку бомбардира С.Черняка («Аматор»). М.Артюшенко («Тайм») чудово впорався із завданням захисника, С.Хоменко («Тайм») – півзахисника.
Усі нагороджені отримали призи від благодійного фонду «Ми разом».

Комментариев нет:

Отправить комментарий