понедельник, 15 сентября 2014 г.

«Невже корупція непереможна?»

Так відреагували мої сусіди в дворі п`ятиповерхівки, що по вулиці Щорса, на виступ Сергія Тігіпка («Промінь» від 16 серпня ц.р.).



Петро: «Яка може бути зараз боротьба з корупцією? Хто з ким боротиметься? Члени уряду і так не бідують, та плюс різні надбавки. Але при цьому, якщо звільненого міністра саджають в крісло якогось начальника з офіційною місячною зарплатою в кілька тисяч гривень, це вважається пониженням.
Юрій: «Судячи з матеріалів газет на Україні діє такий принцип: украв тисячу гривень – десять років тюрми, украв 14 мільярдів – депутат Верховної Ради».
Віктор: «Усе це маячня, хлопці. Поки пройдисвітам будуть давати ордени, корупцію не перемогти. Усі борці з корупцією діють тільки там, де їм дозволяють».
Олександр: «Як побороти корупцію? Дуже просто. Недавно показували по телевізору. Призовник в Чернівецькій області дав воєнкому 5 тисяч гривень, щоб не йти на війну. Воєнком виявився чесним. Від грошей відмовився. Висновок: починати треба з себе».
Петро: «Правильно кажете. Недавно я теж так вчинив: перестав давати хабарі даївцям, лікарям, сантехнікам. І нічого, світ не обвалився. До речі, на якість послуг це не вплинуло».
Ігор: «Хвалити уряд не хочу і не буду: роблять що попало! Але казати, що нічого не роблять, - це занадто. От скоро вибори у Верховну Раду. Не виключаю, що наші, щорські, теж туди пройдуть, і ми почнемо жити по-новому.
Так що не треба драматизувати ситуацію, хлопці.

На фото: полеміка у дворі
(вул.Щорса).

Комментариев нет:

Отправить комментарий