понедельник, 15 сентября 2014 г.

Підтримка земляків – учасників АТО - не закінчується

У вівторок представниками райдержадміністрації, районної ради ветеранів, районної організації Спілки жінок України та районної організації Червоного Хреста було передано департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації матеріальну допомогу для наших земляків, які проходять службу в зоні АТО. Працівником сектора взаємодії з
правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату РДА Юрієм Мірошниченком було передано 26 штук спальних мішків. Придбання спальників здійснювалось за підтримки депутата Чернігівської обласної ради Григорія Божка, який надав для цієї мети фінансову допомогу у розмірі 4300 грн. Представниками вищезазначених районних організацій було надано допомогу для бійців АТО у вигляді одягу, взуття, предметів особистої гігієни, продуктів харчування, медикаментів тощо. Зокрема, до наших земляків-військовослужбовців надійде 157 предметів одягу, 5 пар взуття, 194 предмети особистої гігієни та миючих засобів, 40 пачок цигарок, 188 банок рибних та м’ясних консервів, 15 кг макаронів, 15 пляшок соняшникової олії та інші продукти харчування. І це ще не весь перелік того, що буде направленно щорсівчанам в зону АТО.
Така підтримка є лише часточкою у великій справі – становлення миру та спокою в Україні. Кожен, хто взяв участь у зборі допомоги нашим військовим, щиро вірить в своїх земляків, в їх відвагу та патріотизм, які неодмінно мають принести перемогу Україні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий