понедельник, 15 сентября 2014 г.

Потрібні зимові речі, посуд, білизна



З метою вирішення проблемних питань, пов’язаних із забезпеченням побутових потреб осіб, які вимушено переселяються на Щорсівщину зі східних областей, у районі створюється пункт збору та видачі одягу, засобів гігієни, інших речей та продуктів харчування для громадян зазначеної категорії. Речами першої необхідності є одяг та взуття осінньо-зимового асортименту
(переважно для жінок та дітей), речі домашнього вжитку (посуд, постільна білизна), а також продукти харчування тривалого зберігання (крупи, консервація тощо). Кожен бажаючий може здати зазначені речі до пункту, який діятиме за адресою: м. Щорс, вул. Лермонтова, 16 (приміщення колишнього будинку школяра). Контактний телефон: 2-12-77. Прийом та видачу допомоги здійснюватимуть працівники територіального центру соціального обслуговування РДА в понеділок, четвер, п’ятницю (з 8.30 до 13.00). Також гостро стоїть питання забезпечення житлом осіб-переселенців з Луганської та Донецької областей. Бажаючі здати тимчасово придатне для проживання житло (або окрему його частину) можуть звернутися за тел. 2-13-52 (відділ житлово-комунального господарства райдержадміністрації).
На цьому знімку ви бачите переселенок з Донецька Ольгу Камеристу та Ірину Рєзніченко, котрі зупинилися у партизанському селі Єліне. На фоні поневірянь, яких зазнали ці жіночки, виглядає такою зворушливою і теплою нова їхня обстановка, нові сусіди. Єлінці зустріли Ольгу та Ірину як найближчих родичів, нанесли їм і молочка, і картоплі, і всього найнеобхіднішого. Велику увагу переселенкам приділяє райдержадміністрація, райорганізації Червоного Хреста, ради ветеранів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий