понедельник, 8 сентября 2014 г.

Коротко про різне

Заборгованість погашено
1 вересня здійснено виплати за такими бюджетними програмами державної підтримки у галузі тваринництва: «Часткове відшкодування витрат на закупівлю установки індивідуального доїння» і «Утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби». Тож радимо перевірити свої рахунки тим селянам, які подавали необхідні документи на виплати.
Пологове відділення оновилося
Плановий ремонт, розпочатий у пологовому відділенні ЦРЛ 14 серпня, схоже, наближається до завершення. За словами в.о. завідуючої Людмили Чередниченко, вже зроблені відповідні перевірки санепідемстанції, залишилося 2-3 дні, аби з новими силами розпочати роботу. Її ефективність частково залежатиме і від молодих щорсівчан, котрі зважуються ставати батьками. Щодо лелек, то ті не забарилися – звили свої гнізда біля пологового відділення ще навесні.
У півтора раза проти торішнього
За вісім місяців поточного року вироблено валової продукції тваринництва і рослинництва на загальну суму 51 млн.733 тис. грн., що становить 152,6 відсотка до обсягу 2013 року.
Зернові зібрали на половині площ
Станом на 1 вересня господарства району зібрали зернові культури на 50 відсотках посівних площ. При цьому намолочено 21 653 тонни збіжжя. Середня урожайність по району становить 28,5 центнера з гектара. Найвища поки що залишається у СТОВ «Щорссільгоспсервіс» та псп «Прогрес» - 34,4 цн на круг, у псп «Яна Плюс» - 29,9. Найбільше порадувала озима пшениця, яка в середньому по району дала 43,1 цнз гектара. У СТОВ «Щорссільгоспсервіс» вродила по 52,3 , а в псп «Яна Плюс» - 51, 1 цн на круг.

Комментариев нет:

Отправить комментарий