понедельник, 29 сентября 2014 г.

Ситуацію на автошляхах

району протягом трьох тижнів вересня для читачів «Променя» прокоментували у місцевому відділенні державтоінспекції
У рамках виявлення порушень правил дорожнього руху співробітники ДАІ Щорсівщини за згаданий час зафіксували 8 фактів керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння. Стосовно дорожньо-транспортних пригод, то їх за цей період сталося 4. Про дві останні треба розповісти докладніше. У Щорсі в ніч з 18 на 19 вересня розбився легковик «Ланос», який в’їхав у місто з боку Великого Щимеля. У салоні перебували двоє мешканців Чернігова. Як попередньо з’ясовано, водій не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, внаслідок чого машина перекинулася. Одна людина через це зазнала пошкоджень голови, її з місця події забрала «швидка допомога», а в лікарні медикам довелося докласти чимало зусиль для порятунку потерпілого.


А того ж дня, близько опівдня, дорогою Щорс-Березна у бік міста рухався мікроавтобус «Форд». Його водій також не обрав безпечної швидкості і не впорався з керуванням. Результат – транспортний засіб злетів із шляху і врізався у дерево (чи то б пак – скоїв наїзд). Автомобіль зазнав відчутних механічних пошкоджень. На щастя, постраждалих у ДТП не було.
Співробітники ДАІ щодня проводять профілактичну роботу серед водіїв на предмет дотримання оптимальної швидкості руху і дотримання відомої вимоги – не вживати алкоголь, перебуваючи за кермом. Окремий напрямок – з початком навчального року проводився місячник безпеки дорожнього руху серед школярів. У рамках акції представники ДАІ відвідали 7 навчальних закладів, прочитавши тематичні лекції для більш як двох сотень учнів. Також здійснено відповідні інструктажі водіїв шкільних автобусів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий