понедельник, 6 июля 2015 г.

Машину зупинив бетонний паркан


Тиждень тому несподівано набула продовження тема аварійності на дорогах Щорса. У темну пору доби деякі мешканці вулиці Калініна почули сильний гуркіт в районі колишнього маслозаводу.
Дехто навіть вирішив виявити елементарну людську цікавість і роздивитися – що ж саме там сталося. Перед очевидцями події постала така картина: неподалік прохідної підприємства, відразу за магазинчиком, у бетонний паркан врізався легковик чорного кольору. Біля машини вони побачили чоловіка, схожого на одного місцевого співробітника правоохоронних органів. Він поводився якось дивно: чи то перебував у стресовому стані від отриманих під час зіткнення травм, чи був просто напідпитку. Ймовірно, саме ця людина і сиділа за кермом… Згодом розбитий автомобіль відтранспортували з місця події.
Зараз там ще є сліди цієї дорожньо-транспортної пригоди: на асфальті зберігся гальмівний слід, у бетонній плиті паркану видно чималу діру, затулену шифером (збереглася лише арматура), земля навколо всіяна уламками деяких конструкційних частин машини, поручень під магазином погнутий. Схоже, хтось летів на добрячій швидкості перед тим, як врізатися в огорожу. Добре, що на тротуарі в цей момент не було перехожих… Теоретично можна припустити, що ще одним свідком вищезгаданого випадку є сторож фірми, яка здійснює свою діяльність на частині території колишнього маслозаводу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий