понедельник, 27 июля 2015 г.

Футбол

Завершилося перше коло чемпіонату району з футболу. У домашньому матчі щорський „Тайм” удома здобув переконливу перемогу над командою з Рогізок. У першій половині зустрічі господарі поля майже відразу заволоділи ініціативою й уже незабаром відкрили рахунок – гарним і результативним ударом з-поза меж штрафного майданчика відзначився В.Хоменко.



Через деякий час таймівці організували непогану атаку, в ході якої перший удар у площину воріт виявився невдалим, проте на добивання вийшов Р.Грицюк і забив гол. У другому таймі ситуація на полі практично не змінилася. Щорсівчанин В.Хоменко чудово реалізував штрафний удар, спрямувавши м’яч під поперечину воріт суперників. Згодом уже С.Хоменко по максимуму „витиснув” усе можливе з виниклого ігрового епізоду в штрафному майданчику „Рогізок”, забивши четвертий гол. А під завісу матчу О.Кухаренко азартно, у переконливо індивідуальній манері, обіграв кількох захисників і поставив остаточну крапку в цій грі – 5 : 0.
По ходу гри футболісти з Рогізок теж провели декілька продуманих атак, хоча до взяття воріт „Тайма” вони не призвели.
Суддя А.Ісаченко перед початком гри попередив, що за три поспіль матюки на полі каратиме. На жаль, кілька футболістів „перебрали” відведений ліміт, тож і отримали жовті картки. Загалом же того дня не дивина було почути звернення, які починалися на кшталт: „Товаришу суддя, б...., так там же порушення правил було...” Словом, проблема лайки поміж гравців ще потребує свого розв’язання. Зрештою ж це вимога правил коректної гри, які зараз домінують у світовому футболі.
У другому матчі туру команда Тур’ї вдома поступилася гостям з Петрівки – 1 : 2. Чергові матчі чемпіонату відбудуться 1 серпня. «Рогізки» прийматимуть «Тур’ю», а „Тайм” удома зіграє з футболістами Петрівки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий