понедельник, 27 июля 2015 г.

Увага до медичних проблем

У четвер до Щорса з робочим візитом прибув депутат Верховної Ради Валерій Дубіль. Серед іншого він зустрівся з колективом центральної районної лікарні. Виступаючи перед працівниками медицини, гість розповів про реалізацію ініційованої ним спеціалізованої програми забезпечення медзакладів Чернігівщини найнеобхіднішим обладнанням.
(У цьому контексті просто на зборах відбулася передача для місцевих лікувальних установ електрокардіографа, глюкометрів, тонометрів тощо). Також депутат розлого поінформував про соціальні ініціативи та законотворчу діяльність парламентської фракції „Батьківщина”. Не оминув він і теми виборів до органів місцевого самоврядування, які призначені на жовтень 2015 року. Коментуючи поточну ситуацію в країні, виступаючий наголосив: далеко не всі із започаткованих керівництвом держави реформ спрямовані на очевидне покращення життя народу, тому деякі аспекти внутрішньої політики потребують коригування. (З цього приводу виступив і присутній на зустрічі депутат облради Іван Якуб. На його думку, запропонована нещодавно концепція адміністративно-територіальної реформи не в усій повноті враховує специфіку життя громад в Україні й тому існує необхідність її доопрацювання).
На зібранні мали можливості висловити свої пропозиції депутату голова райради Іван Орда (щоб парламент, ухвалюючи закони в сфері самоврядування, більше керувався реальним станом справ на місцях) і голова райдержадміністрації Павло Мірошниченко (попрохав посприяти у виділенні додаткової субвенції з держбюджету на зарплатню працівникам медицини і освіти Щорського району, бо наявних коштів, як і в попередні роки, вистачає лише на 10 місяців). Висловлюючи свою думку стосовно почутого, Валерій Дубіль пообіцяв зайнятися цими питаннями.

Комментариев нет:

Отправить комментарий