понедельник, 6 июля 2015 г.

Газета рідна - житиме!

У друге півріччя «Промінь» входить з довірою
майже чотиритисячної команди шанувальників.


Час нині невеселий, і з передплатою на друковані ЗМІ – проблеми. Районка, як представник виконавчої і самоврядної гілок влади Щорсівщини, разом з країною багато в чому змінилася: поменшало святкових усмішок, піднесеного настрою, зате з’явилися нові імена, нові теми, які ще рік тому важко було навіть уявити.
Аналізуючи подальші перспективи, чомусь повірилося: це минеться! Лише б швидше закінчилася війна, лише б скоріше настав мир, щезла ворожість окремих показушних ура-патріотів. З деякими із них зіштовхнулася днями у ході агітації за рідний «Промінь», усвідомивши: духовність потрібна далеко не всім, й далеко не всім (особливо багатіям) потрібна місцева преса, місцеве дзеркало. Особливо, якщо це дзеркало гостре й «кусюче» (-Авт.). Намагалася розуміти усіх, до кого зверталася, хто відгукувався і хто казав «Ні!», навіть Господа Бога в молитвах просила послати (і прихильникам, і опонентам) здоров’я, світлої радості, любові до оточуючого світу.
Щоправда, чорне є чорне, а біле є біле. Й іншого не існує. Як не існує нецікавих доль, нецікавих особистостей. Пріоритет же у всьому за людиною, а не матеріальними важелями! Без вагань у це вірю, як вірю у те, що все у нас буде добре, що районка неодмінно подолає виклики сьогодення, за які доводиться і колись доведеться відповідати кожному.
Всім, хто нас підтримав у ІІ-му півріччі, а це народний депутат України голова обласної організації ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль (до речі, приклад цього відомого політика чомусь не наслідує наш народний депутат-мажоритарник Анатолій Євлахов), обласні депутати Григорій Божок й Олександр Веселий, керівники Олександр Єременко, Олександр Дугель, Сергій Скоробагатько, Петро Капиця й Валентина Пилипенко, Тетяна Владимирова (саме завдяки цим людям «Промінь» отримуватимуть медичні, бібліотечні, клубні заклади, інтернати «Казка» й Новобровицький), майже усі лідери територіальних громад, чотиритисячна армія мешканців сіл і міста - кажу «спасибі!». Мирного неба вам і тільки хороших подій!
Олена КОМПАНЕЦЬ, фото автора
P.S. Одні з найкращих наших партнерів – листоноші. Серед них чимало неординарних, надзвичайно обдарованих особистостей: хтось має чудову освіту, у когось неперевершений хист до рукоділля, образотворчого мистецтва чи музики, хтось пише вірші, а хтось неймовірно смачно готує або вміє спілкуватися з людьми як справжній психотерапевт і кількома добрими словами додає сил і наснаги будь-кому із своїх споживачів. Скільки людей – стільки й талантів. Головне – знайти свій і розкрити його. Переважна більшість має імідж справжніх патріотів своєї професії. Такі, як О.Кулик, Л.Борисенко, В.Савоста, О.Абрамова, О.Щербина, О.Герасименко (на знімку) – віддані і небайдужі. І це теж додає престижності їхній нелегкій роботі, адже споживачі зажди відчувають ставлення, з яким їм пропонують послуги поштового зв’язку, приносять додому пенсію, або доставляють пошту чи пресу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий