пятница, 14 февраля 2014 г.

Звернення прокурора Щорського району

Нещодавно на 20-й сесії 6-го скликання райради мною  надано звіт  про стан  законності в Щорському районі. Органи влади та громадськість
поінформовано про вжиті заходи щодо її зміцнення. В районі не допущено загального погіршення динаміки злочинності. Правоохоронні органи виконують обовязок щодо захисту Конституційних прав громадян. Постановою координаційної наради ужито додаткових заходів щодо протидії корупції, розкриття злочинів, розшуку безвісти зниклих та злочинців.
На даний час за ініціативою Президента України з метою виконання обовязків і зобовязань України перед Радою Європи в нашій  державі реалізовуються  комплексні  демократичні реформи у контексті інтеграції до Європейського Союзу. Фахівці беруть активну участь в демократизації та гуманізації покарань, зміцненні правозахисної діяльності.
Наголошую, що діяльність прокуратури завжди спрямована на утвердження верховенства закону, зміцнення правопорядку та захист прав і свобод людини й громадянина.
На сьогодні основним завданням суспільства є стабілізація ситуації, яка склалася в державі, усунення негативних наслідків та недопущення порушень закону. Звертаюся до громадян Щорсівщини з надією на мудрість та виваженість в рішеннях,  не піддаватися на можливі провокації радикально налаштованим особам,  дотримуватися правопорядку.

Прокурор Щорського району Сергій Клименко


Комментариев нет:

Отправить комментарий