вторник, 25 февраля 2014 г.

Звітували на високому рівні


Подивитися і послухати звіт аматорів Щорсівщини глядачі до районного Будинку культури йшли заздалегідь, щоб перед початком подивитися виставку умільців. На ній були представлені вироби, присвячені 200-річчю з дня народження Кобзаря. Усі вони заслуговують окремої розповіді.












Так само хотілося б розповісти про кожен виступ наших самодіяльних митців. Недарма ж усі вони були високо оцінені професійною оглядовою радою, до складу якої входили заслужені діячі мистецтва і артисти. А очолював її директор департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА С.М. Мойсеєнко.
Особливо високоповажне журі відзначило виступи танцюристів з «Ягідок», вокалістів зі «Світлячка», квартет камерного хору «Ренесанс», поцінувало виконавський рівень «Спадщини»… А відкриттям, - за одностайною думкою заслужених митців, - став оркестр районного Будинку культури під керівництвом Леоніда Рибальченка. Недарма голова РДА Олександр Грабовський у своєму вітальному слові висловив вдячність працівникам культури і аматорам району за їхній внесок у культурну спадщину Щорсівщини: «За масштабну роботу, щирість душі та позитивну енергетику дякую усім, хто активно працює задля розвитку культурного потенціалу району, допомагає зберігати та примножувати безцінну спадщину наших предків. Дякую кожній людині, яка внесла свою часточку у підготовку і проведення цього великого свята творчості».
Кого з виконавців відберуть для виступу на столичній сцені, поки невідомо. Наш район звітував першим. Марія ІСАЧЕНКО, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий