пятница, 28 февраля 2014 г.

Аня Павленко перемогла в обласному конкурсі

18 лютого, в день народження видатної громадської діячки, просвітительки та педагога Софії Русової (народилася 158 років тому у франко-шведській родині Ліндфорс у с.Олешня Ріпкинського району) президент обласного благодійного фонду, що носить її ім’я, Іван Чаус відвідав Великощимельський НВК. Метою його візиту було вручення нагороди за зайняте перше місце у фотоконкурсі (він проводився саме цим благодійним фондом) «Україна починається з родини».


Переможниця – вихованка НВК Анна Павленко. У навчально-виховному комплексі працює і мама дівчинки – Валентина Анатоліївна (вона – вчителька початкових класів). Глава родини – Олексій Павленко - токар-розточувальник у приватному підприємстві (має вищу освіту, але за спеціальністю роботи немає). Мешкає родина в Щорсі.
– Але жодного дня не можемо прожити, щоб не побувати у Великому Щимелі, - розповідає Валентина Павленко. – Я тут народилася і виросла. Тут живе моя мама – Аннина бабуся. Тому залюбки їдемо з міста в село.
Аня розповіла, що дуже любить казки бабусі Ніни і її чудові пироги з печі. А також допомагати по господарству.
– Конкурс тривав майже три місяці. Ми отримали більше 1200 фотографій. Та, що прийшла з Великого Щимеля, найбільше відповідала темі фотоконкурсу.
За перемогу Анна Павленко отримала цифрову фотокамеру, грамоту, дитячу гру і солодощі. Солодощами президент фонду пригостив усіх малюків. А вони вітали його українськими піснями і радували знаннями про Софію Русову (колектив закладу впроваджує в свою роботу ідеї видатної просвітительки).
Того ж дня Іван Павлович вручив нагороди іншим переможцям конкурсу, які посіли друге та третє місця. Вони старші від Анечки. (Ілльющенко Богдан з Новгорода-Сіверського – семикласник, Крістіна Бевзюк з Ріпок навчається в шостому класі).
Фото Марії ІСАЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий