понедельник, 17 февраля 2014 г.

До уваги роботодавців!

Вам гарантована компенсація єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за умови працевлаштування на нові робочі місця не менше ніж на два роки за направленням Державної служби зайнятості громадян, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці (ст.26 Закону України «Про зайнятість населення»). Компенсація виплачується протягом одного року за кожну працевлаштовану особу.

У разі звільнення такого працівника з ініціативи роботодавця або за згодою сторін до закінчення визначеного Законом строку на це робоче місце в межах дворічного терміну працевлаштовується за направленням Державної служби зайнятості інший безробітний або сума виплачених коштів повертається в повному обсязі.
Компенсація не виплачується, якщо роботодавець:
• має заборгованість зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та/або страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування;
• визнаний банкрутом або стосовно нього порушено справу про банкрутство.
Державна служба зайнятості пропонує вам співпрацю в напрямку навчання, перепідготовки або підвищення кваліфікації працівників старше 45 років шляхом отримання ваучера.
Це допоможе вам зберегти та покращити трудовий потенціал, адже саме висококваліфіковані досвідчені фахівці забезпечують стабільну роботу та успішний розвиток підприємства. Ваучер на навчання видається громадянам, які не досягли пенсійного віку згідно зі ст.26 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», та мають страховий стаж не менше 15 років.
За детальною інформацією
звертайтеся до районного
центру зайнятості.
Тел.: 2-12-00,2-13-45.

Комментариев нет:

Отправить комментарий