вторник, 25 февраля 2014 г.

Настільний теніс

 Майже місяць у гімназії тривали змагання з настільного тенісу. Понад шістдесят учнів з усіх класів змагалися за право володіти призовими місцями. Проведення цього спортивного заходу призвело до того, що ще рано-вранці, до початку уроків, біля гральних столів збиралися ті, хто бажав підвищити свою майстерність перед заліковим виступом.
Тобто для декого змагання стали спонукальною причиною якомога раніше вирушити на навчання. Дивно, але настільному тенісу приділили увагу майже винятково хлопці, дівчата чомусь здебільшого утримувалися від занять цим видом спорту.
Минулої п’ятниці було остаточно підбито підсумки й проведено церемонію нагородження. (Медалі для цього прибав спонсор С.Виблов). Перші місця в своїх вікових категоріях посіли А.Козик, М.Жигалов, Д.Шарапат, А.Анкієнко (на фото), А.Лихошерст і В.Артеменко. Як розповів «Променю» вчитель фізкультури В.Кравець, перед початком змагань доречну допомогу в забезпеченні гімназії спортінвентарем надали С.Виблов, С.Данилов та О.Тєлєгін. Спасибі їм за це від юних любителів спорту.

Комментариев нет:

Отправить комментарий