понедельник, 3 февраля 2014 г.

Події на Європейській площі й вулиці Грушевського очима щорсівчан

Валентина КУЛІНІЧ, м.Щорс:
Два місяці поспіль засинаю і просинаюсь під телевізором. Молю Бога, аби завтра вже не перед телевізором, а в епіцентрі подій не опинилися наші діти. Хочу, аби за першої-ліпшої нагоди не полишали вони свою рідну державу, щоб жили в ній щасливо і з радістю у душі.


Ганна КРУЧКО, с.Жовідь:
Не дочекаюся, коли всі головні політики нашої держави вкупі за одним столом приймуть виважене, миротворче рішення. Нехай скоріше прокидається та одвічна мудрість, яка зупинить агресію й екстремізм.
Анатолій ДОРОШЕНКО, с.Займище:
Згадуючи велике Кобзареве: «Схаменіться, будьте люди, бо лихо вам буде», і влада, і опозиція мають взяти голови в руки і подумати: «А що далі?». У них вже нема іншого виходу, ніж домовленості про перемир’я. А затим – вирішення вкрай наболілих питань, якими переповнене наше життя.
Тетяна ЯКИМЕНКО, м.Щорс:
Щодня благаю Бога подати нам, українцям, мудрості та єдності, щоб таки зупинитися над прірвою. Заходжу що церкви і, зігріваючись від холоду біля свічок, прошу Всевишнього умиротворити людей, підказати їм компромісне рішення. І влада, і опозиція повинні передусім думати про народ, чути цей народ і допомагати йому.
Анна ЗАХАРЧЕНКО, с.Тур’я:
Жити нам, простим українцям, надзвичайно важко. Але чи варто платити життям за чиїсь великі інтереси. У Києві живуть мої діти й онуки, і я дуже хочу їм добра й упевненості у майбутньому. Їм потрібен мир, їм потрібна стабільність.
Чому так?
Під час зйомок масових протестів і сутичок мітингувальників з міліцією постраждало понад 40 представників ЗМІ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий