вторник, 2 июня 2015 г.

Розпорядження №5 від 26 травня 2015 року «Про скликання двадцять восьмої сесії районної ради 6-го скликання»

Враховуючи пропозиції райдержадміністрації, керуючись ст.ст. 13,17 регламенту роботи районної ради 6-го скликання, ч.ч. 5,9,12 ст.46, п.1 ч.ч. 6,7 ст. 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, скликати двадцять восьму сесію районної ради 6-госкликання 19 червня о 10.00 в залі засідань районної ради з питань:
про звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2015 року; про внесення змін до рішення райради від 27 січня 2015 року «Про районний бюджет на 2015 рік»; про виконання довгострокових програм; про безоплатне прийняття з державної у комунальну власність територіальної громади міста та сіл Щорського району цілісного майнового комплексу державного закладу «Лінійна лікарня станції Щорс Південно-Західної залізниці»; про надання згоди та прийом з комунальної власності Щорської міськради у спільної власності територіальних громад міста та сіл Щорського району НВК «ДНЗ-СЗНЗ І ступеню» та ДНЗ №1; питання комунальної власності; інші питання.
На сесію запросити голову РДА та його заступників, голів міськсільрад, начальників управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівників підприємств, установ та організацій, інших суб’єктів господарювання (за списком), відповідальних працівників виконавчого апарату районної ради, представників засобів масової інформації.
Голова районної ради І.Г.Орда

Комментариев нет:

Отправить комментарий