понедельник, 1 июня 2015 г.

Передплатники виявилися пунктуальними і небайдужими

У середу, 27 травня, щорські поштовики спільно з районними газетярами провели традиційну акцію «День передплатника». Оголошували про неї і в усній формі, і у письмовій. У «Промені» вказали день проведення і заінтригували ймовірними сюрпризами, концертом, але не написали про час відкриття. І сталося таке: наші земляки виявилися настільки пунктуальними, що вже о 7-50 ранку стояли біля центральних дверей місцевої пошти. Словом, коли о 8-00 розпочався відлік робочого часу, передплатна акція закипіла.







Ми раді тому! Ми раді, що оперативно спрацювали давні й перевірені випробуваннями друзі – листоноші, спеціалісти операційної зали, незамінима керівниця головного відділення Любов Клименко. І залу прикрасили, і столи застелили, ще й букет рожевих півоній у вазу поставили.
Опісля до організаторів і учасників заходу приєдналися запрошені гості – славні викладачі та вихованці дитячої музичної школи ім.Н.Рахліна. Досвідчені, титуловані, шалено чарівні й ліричні, вони у цю весняну акцію внесли свіжий струмінь і полонили глядачів неймовірно майстерним виконанням відомих творів. Все було так красиво, елегантно, душевно. Чесно кажучи, хотілося і підспівувати, і підтанцьовувати, і просто слухати, слухати, слухати… Браво, дорогі музиканти!
Невеликий концерт дуже сподобався листоношам. Вони були зачаровані, але примудрялися паралельно зі сприйняттям музики виписувати клієнтам квитанції на нашу найближчу газету, на іншу періодику.
Не могла не прийти на захід щорсівчанка Ольга Репняк, за словами якої, вона жити не може без «Променя», не могла не приїхати рогізківська поетеса Світлана Мороз. Світлана Олексіївна навіть вірші про районку і її помічників-листонош склала. Гарні вірші. Живі. Сердечні. У цій поїздці до райцентру пані Світлану супроводжувала голова ветеранської організації Рогізок Світлана Покрова. Приємно було з ними спілкуватися, осмислювати цінні побажання і бачити в очах світло й добро.
Почули ми і десятки «спасибі» від всіх, хто брав участь у акції. А нас, променівців, надихнули на подальшу творчість ще й результати : із 251 передплаченого при нас примірника всеукраїнських, обласних видань у районного – перше місце: 90!
Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий